2011-12-17

Orkar... Inte...

Trots en portion pasta till frukost och en mini middag hos morsan, så orkar jag knappt hålla huvudet rakt nu när morgondagen är kommen. Tills kvällsmat blev det pizza och det blir det förmodligen till frukost också. Sedan ska jag nog försöka bjuda in mig själv på Perssons middagsbjudning imorrn och förhoppningsvis få i mig ett ordentligt mål mat.

Nu ska jag dock försöka somna strax, innan det slår över till övertrötthet eller det sker en olycka.
Imorgon ska jag upp senast kvart i åtta så jag har en timme på mig att göra mig iordning innan jobbet. Det kan bli knivigt. Det är det tidigaste jag gått upp på länge.

Massor med jobbiga människor idag med, men jag orkar inte berätta om all dessa idag igen. Det såg ungefär ut som igår, fast lite värre. Sista dagen idag att lämna in julkorten. "Och det är ju helt förskräckligt att vi tömmer lådorna så tidigt som klockan fyra. Man måste ju få ha hela dagen på sig."

Två ggr tömde jag lådorna idag, många utav dem. Och de ska tömmas imorgon också. Gissa hur många ggr jag berättade det för dessa sysslo-lösa-överengagerade-pensionärer innan jag gav upp och började ge dem roliga kommentarer och onödig information istället?

-"Det är bögarnas fel.."

-"Va?" *Stänga dörren*

-"Nästa låda är _____, hinner du före mig dit?"

Nej, nu flinar jag åt mina egna skämt. Så nu ska det sovas. Det känns verkligen som jag gett allt idag, men vi vet allihopa att så är inte fallet.

Imorgon ger vi allt, sen ökar vi.

Over & Out! // Spike
Postat i Allmänt | Comment (3) kommentarer Trackbacks ()

Postat av: ROCKAHOLIC

sv; hahaha ja visst!

2011-12-18 (04:16:36) www http://rockaholiic.blogg.se/

Postat av: ALICE

sv; tackar! :)

2011-12-18 (11:29:22) www http://aalicejunman.blogg.se/

Postat av: ALICE

sv; Ja, grymma :)

2011-12-18 (19:44:49) www http://aalicejunman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Kategorier

Senaste posterna

ASpikeP@ Instagram

Arkiverat

Den här bloggen handlar om Andreas Persson, 24, från Norrköping som genomgått en stor bypass operation på hjärtat där de reparerat en segelklaff och ersatt en bit av aortan med en syntetisk protes. Till stor del kommer bloggen att handla om hans träning och kost. Men även en del om hans tankegång kring ämnet och den svenska sjukvården. Så långt det är tillåtet får ni följa med i text och bild på resan till full återhämtning och lite till.