2012-02-07

Nu går det fort..

Jag hoppar över en blogg eller två, och helt plötsligt är det för mycket att blogga för att jag ska orka sitta ner och skriva ner allting. I helgen var det trav på Mantorp, Superbowl och åka omkring i ett riktigt lyx-åk. Idag blev det framtidsplanering på Arbetsförmedlingen om utbildningar och dilemman. Och imorgon blir det till att små jobba lite. Har även hunnit med en omgång IKEA och satt upp lite nya vägg dekorationer i form av hyllor.

Ja som sagt, det är lite att skriva om. Får jag tid, lust och ork så ska jag hinna med det i veckan. Annars får ni helt enkelt klara er utan. Ingen träning sen i fredags, och lär inte bli någon imorgon heller, då det var tal om minst 10 timars jobb. Nu bingen snabbt som tusen, klockan ringer om 5 timmar. Puss och natt!Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Kategorier

Senaste posterna

ASpikeP@ Instagram

Arkiverat

Den här bloggen handlar om Andreas Persson, 24, från Norrköping som genomgått en stor bypass operation på hjärtat där de reparerat en segelklaff och ersatt en bit av aortan med en syntetisk protes. Till stor del kommer bloggen att handla om hans träning och kost. Men även en del om hans tankegång kring ämnet och den svenska sjukvården. Så långt det är tillåtet får ni följa med i text och bild på resan till full återhämtning och lite till.