2012-01-04

Fikapaus..

Igår var målet med dagen att boka en tvätt-tid och köpa kallt vitt ljus till vardagsrummet.
Nu är det som så att varenda butik i hela staden har tydligen bestämt sig för att de max går till 3700 Kelvin, vilket är gränsen för varmt vitt ljus. Du kan finna lampor som går hela vägen ner till 1700K men knappt någon som går över 3700K. När jag väl fann en som utlovar 3700-4500K så köper jag tre stycken för 120kr och beger mig hem för att testa om de ens blir så vita som jag vill, så märker jag att de har en spridning på 20 grader. Det är riktiga spotlights som får en ljusbild på 50cm i omkrets efter 2-3 meter. Plus att jag köpt mycket för svaga lampor.

Förbannad och bestämd börjar jag kompensera med energisparlampor i olika lamphållare och tillslut inser jag att jag snart är uppe i de 120 watt som jag använde från första början, för att belysa mitt vardagsrum. Snabbt bestämmer jag mig för att "Ska det kosta, så ska det fasen vara snyggt också", och börjar möblera, hamra, skruva och snickra tills hela vardagsrummet blir ett stort kaos. Klockan hann bli 22:00 och jag bestämde mig för att ge upp för dagen.


Resultatet får ni se i nästa inlägg tänkte jag..

Nu har jag hållt på nästan hela dagen och tillslut fick jag till ett godkännt resultat, om än fortfarande lite mörkt.
Jag köpte även ett anteckningsblock efter att ha haft det i bakhuvudet i säkert 3 månader. Nu har jag gjort ett litet bord som ska tillägnas detta block och där ska jag skriva upp allt som skall göras så fort jag kommer på det. På så sätt kanske man får mer gjort?Så enligt mitt block ska jag nu träna axlar och biceps innan jag kollar hur mycket proteinpulver jag har kvar och skickar iväg en beställning. Sedan ska jag ta mig en dusch innan jag diskar och lagar mat. Effectivenessesses..
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Kategorier

Senaste posterna

ASpikeP@ Instagram

Arkiverat

Den här bloggen handlar om Andreas Persson, 24, från Norrköping som genomgått en stor bypass operation på hjärtat där de reparerat en segelklaff och ersatt en bit av aortan med en syntetisk protes. Till stor del kommer bloggen att handla om hans träning och kost. Men även en del om hans tankegång kring ämnet och den svenska sjukvården. Så långt det är tillåtet får ni följa med i text och bild på resan till full återhämtning och lite till.