2012-06-26

Den bästa motivationen kommer innifrån..

Ibland missar vi att påminna oss själva om de självklara sakerna. Så jag tänkte mest för min egen skulle skriva ner några av de viktigaste sakerna man bör tänka på, varje dag!
 
Lycka är ingen konstant i någons liv,
man måste ta sig igenom några hårda perioder i livet för att förtjäna känslan lycka. Att tro det, att du kan finna ett stadie där du känner evig lycka, är lite som att försöka fastna i "hangtime" på en Berg&dal-bana. Lycka är helt enkelt stunder i livet som ger extra sötma till just din tillvaro. Ju tidigare man accepterar detta, ju fler lyckliga stunder kommer man att ha.
 
 
Misslyckanden är tillfälliga situationer som lär oss viktiga läxor.
De bästa läxor lär man sig oftast under de hårdaste tiderna, efter de värsta misstagen. Ju tidigare du accepterar ditt misstag, desto snabbare kan du lära dig från det och utvecklas till en bättre individ. Att inte agera är alltid den mest värdelösa lösningen på alla problem. Även om du inte tror helt på den lösning du har, så är den alltid bättre än att inte göra nånting. Ett nytt misstag är bara en ny läxa och mer erfarenhet.
 
 
Du kommer aldrig att ändra på något som du vägrar att konfrontera.
Om du ser samma problem i flera månader, så handlar det oftast inte om att du inte funnit lösningen, utan att du helt enkelt inte gillar den. Det krävs mod för att acceptera att det krävs förändring, men ännu mera mod för att faktiskt ta på sig ansvaret för att lösa det. Det första steget ger dig oftast momentum till att fortsätta, men det första steget får du alltid ta helt med egen kraft.
 
 
Lämna ditt förflutna i ditt förflutna.
Oavsett hur mörkt och stökigt det har sett ut, så är framtiden alltid ren och ljus. Du är inte dina tidigare misslyckanden. Du är inte dina tidigare vanor. Du är inte en person som är baserad på hur andra har behandlat dig. Du är den du vill vara, den du förtjänar att vara och den du väljer att vara. Ingen kan stoppa dig!
 
 
Det är bättre att vara påväg, än att ha nått dit.
Hata inte dig själv för att du bara är halvvägs, utan älska dig själv av samma anledning. Du är inte halvvägs för att du inte duger idag, utan för att du vill vara bättre imorgon. Du vill utveckla dig själv, så att du kan älska dig själv och njuta av allt som livet vill att du ska ta del av, och som du förtjänar. 
 
 
Men viktigast av allt.
 -Livet är ingen dans på rosor och ingen kan leva det åt dig.
Det finns inget rätt sätt att leva livet. Du måste bestämma vad som är rätt för dig. Men några grundregler att ha som underlag är att alltid välja sin egen väg. Lämna inget åt chansen. Bli motiverad, men aldrig manipulerad. Vakna varje morgon och ha inställningen att du ska springa mycket längre och kämpa mycket hårdare än du gjorde dagen innan. Och bli bättre för dig själv, inte för andra. Livet är uppenbarligen hårt, men det sägs vara värt det.
 


It's your road, and yours alone. Others may walk it With you. But no one can walk it For you..

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2012-06-18

Mr. Awesome..

Så var den helgen tillslut över.

Händelserik helg ändå.
Jag arbetar ju numera för TopFormula Hälsobutik i Norrköping. Så har haft lite introduktion där nere sedan i onsdags. Det krockade i fredags med ett discjockey-gig som jag lovat att ställa upp på, för många veckor sedan. Men allt går att lösa med lite stress och en stark mage. Så det blev några flakhits för ett antal studenter i fredags. Därefter hade jag byggt upp ett litet sug för fest, men tappat all energi på nämnda flak. En powernap och en kalldusch senare så går jag ändå bort till Kim, tar några pilsner och värmer upp för en utgång. Väldigt lyckad kväll blev det och man träffade massa gamla härliga människor. 

Lördag morgon klockan 10:00 så stog vi i arbetskläder nere på TopFormula igen och var pigga som aldrig förr. Den korta dagen kändes ovanligt lång och när jag väl kom hem så slocknade jag som en överhettad glödlampa mitt i sängen. Där låg jag alldeles för länge innan jag tillslut tog en ordentlig dusch. Därefter kom Rickard och Linda förbi och vi satt och kika på Summerburst på TVn, samt snacka lite skit. Linda som nu tagit körkort, (Grattis igen Linda) körde mig sedan till Johan, där de gick lite vildare till.

Så efter lite twister, några pilsner, jäger och efter att ha delat en madrass med en spännande själ i några timmar, så var det dags för den långa promenaden hem. Återigen så slocknar jag som en tändsticka i spöregn och hamnar i koma, i över 4 timmar. Sedan blev det en grillad söndagsmiddag hos Fam. Persson/Pettersson, innan jag handlade mat och luncher för veckan som kommer. 
Nu efter att jag precis wok'at kyckling, så ska jag krypa ner under täcket. 

Det är en ny vecka imorgon. =)

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2012-06-07

Focus your energy..

Torsdag då, klockan är strax fyra och det börjar bli dags att hälla i sig Pwo'n.
Sitter och smuttar på BCAA'n och känner mig en smula seg. Hur det kan komma sig har jag inte en aning om, jag somnade skapligt tidigt och vaknade ganska sent. Jag åt iof min middag vid ett på natten igår, så det kan kanske påverka. Aja, gymgrossistens Pwo är en jävla mirakelkur för sega dagar så det är bara att hälla i sig och sätta igång.

Vad händer då?
Var ju på besök i Norge Söndag-Tisdag, mycket trevligt. Kul att träffa, framför allt Isabelle igen, men även hennes föräldrar självklart. Blev lite promenader och god mat. Man hinner inte med så mycket på bara tre dagar. Definitivt inte när 16 timmar går till restid. Blir väl kanske en till resa i Juli beroende på hur allt här i Norrköping utvecklar sig.Nationaldagen firades med tricepspump och folkrace.
Ja, triceps har faktiskt fått en helt egen dag. Det får bli så ett tag nu, då jag inte ökar i styrka där så måste jag köra lite hårdare och låta triceps få 24 timmars egen återhämtning. Vi testar i några veckor så får vi se om det ger resultat. Har lite svårt att räta ut armen helt vid triceps kickbacks. Känns som att jag alltid bara får träna korta triceps, långa triceps känns så gott som oaktiverad. Tips?Sedan blev det folkrace med paret Österholm, jätte trevligt och lite nostalgiskt att gå på folkrace igen. Sjukt mycket folk och det var svårt att finna en bra plats. Men man blir mättad ganska fort och vi begav oss ganska tidigt.

Har en intressant tjänst på G här i stan också.
Tänker inte skriva så mycket om den, utifall att det skiter sig. Men det skulle passa mig perfekt just nu och det är ett lite annorlunda arbetsområde i jämförelse med vad jag sysslat med de senaste 7 åren. Får hoppas att det kommer något bra utav det här. Håll tummarna.Nej nu blir det biceps och/eller axlar, är som sagt lite små slö idag. Så kanske får räcka med en muskelgrupp. Out!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

Senaste posterna

ASpikeP@ Instagram

Arkiverat

Den här bloggen handlar om Andreas Persson, 24, från Norrköping som genomgått en stor bypass operation på hjärtat där de reparerat en segelklaff och ersatt en bit av aortan med en syntetisk protes. Till stor del kommer bloggen att handla om hans träning och kost. Men även en del om hans tankegång kring ämnet och den svenska sjukvården. Så långt det är tillåtet får ni följa med i text och bild på resan till full återhämtning och lite till.