2012-05-29

Satans vatten..Denna tragiska mörka drog, som inte bidrar med någonting mer än ett tillfälligt glatt humör. Varför? Varför envisas vissa med att hälla i sig detta eldvatten en, eller i värsta fall två gånger varje helg? Uppskattningsvis får man upp till 8 timmars nöje ut av en liter sprit. Om man är skpligt normal och blandar därefter. Men sen vaknar man upp i ett rum som alltid har fel temperatur, med en säng som luktar fan och höga ljud som får dina öron att känna sig som en nagel mot en blackboard.
Man får sippa efter luft då halsen svullnat som en hetsätare i en kakfabrik och ögonen är blodsprängda i den utsträckningen att man inte längre ser någon vita.Dock hade jag en skittrevlig lördag.
Den började med lite GoCart som jag tyvärr inte vann. Men det var ändå jävligt roligt och jag gissar på att det kommer bli fler ggr i sommar. Då förhoppningsvis med ett bättre resultat. Efter att ha kört GoCart i 35 grader, så var jag helt slut. Det blev sängen direkt när jag kom hem, trots att jag skulle iväg på kvällen. Jag liksom bara föll ihop i sängen när jag lyckats ta mig upp för trapporna. Detta kan ha lite att göra med dålig sömn och bra träning hela veckan. Senare blev det iaf ett antal pilsner och någon grogg hemma hos Fam. Österholm. Loreen tog ju med sig Eurovision hem till sverige nästa år och det är ju faktiskt bra, trots att jag egentligen inte kan bry mig mindre om sådan gala. Ekonomiskt är det nog lönsamt för Sverige att ha ett sådant evenemang. Men antagligen klantar vi till det med och får låna pengar av Grekland eller nått för att ens kunna ta in Markoolio som värd.Sen började det dyka upp ett litet party humör någonstans långt där inne och jag skickade ut några tentakler för att kika läget. Det visade sig att det fanns folk på alla de stora uteställena, trots att det var lönehelg och sverige precis vunnit eurovision. Konstigt kan tyckas, men krogarna tävlade tydligen även om längst kö denna afton, så när jag väl anlände här hemma i lägenheten och precis bara tänkte svira om och ge mig ut igen, så sitter det två ensamma tjejer på den gemensamma balkongen. Inget jag ens funderar över först, men när alla sms som kommer in påpekar den långa kön som befinner sig utanför och att "vi löser det när du kommer hit". Så känner jag tillslut ett "fuck it" som smyger sig upp i nacken och klättrar via hårfästet hela vägen fram till ansiktet och sedan ploppar rakt ut ur munnen på mig. Fuck It!


Därefter tar jag en sipp öl, och glider ner till tjejerna på balkongen och frågar om jag kan köpa loss en cigarett. "Självklart" säger dem och 5-6 timmar senare så har solen gått upp och vi har klämt i oss
en flaska rödvin, några pilsner och några burkar cider. Under timmarna som gått så har vi samtalat om allt mellan himmel å jord och jag är mer nöjd med kvällen än vad jag hade varit om jag försvunnit ut på någon överfylld krog. Jag tror klockan hann bli 8-9 innan vi gick in till mig för lite morgonkaffe. Sen var det bara tvådagars baksmällan kvar.

Nu har måndagen passerat utan att jag lyckats anstränga mig tillräckligt mycket med någonting för att våga nämna det som en syssla idag. Kortfattat kan man säga att jag legat eller suttit ner hela måndagen också. Nu ska jag dock äta grönsaker och dipp så att jag förhoppningsvis kan piggna till lite till imorgon. För sånna här dagar funkar inte. Imorrn är det 110% träning igen. No doubt!

Långt inlägg, biatches.
Läs allt, eller läs inte alls. Mig kvitt'are! Ouuuut!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2012-05-22

Better, faster, stronger..

Jag mår bra! Eller nej, jag mår fan underbart bra. Haft en bra kost och tränat ganska regelbundet sedan vi kom hem från Malta. Har fått lägga på lite extra vikt på nästan alla muskelgrupper och känner en ork som jag inte kännt på över ett år. Jag gissar på att bra väder påverkar ganska mycket. Men humöret är på topp hela dagarna.Har inte fått några provsvar, men jag tror att mina blodvärden börjar närma sig normala siffror och det ända men som kvarstår efter operationen är att det knäpper lite i bröstkorgen vid tung belastning. Det är mycket muskulatur kvar att återställa så det försvinner nog med tiden.Jag har köpt en bil, en Audi A4 1.8t.
Att avvakta var nog lönsamt i slutändan ändå, då jag fick den väldigt billigt och det ända som behöver göras är att byta ett gummi/stag fram och skaffa nya sulor. Sen ska man inte ropa hej för tidigt heller, så jag skriver inget mer om det än så länge. =)

Solarieöarna ger mig inte längre någon färg.
Så nu har jag börjat knapra morötter igen och ska försöka få i mig så mycket riktig sol som vanligt. Precis som resten av kroppens alla mystiska kemiska reaktioner kan rivstartas med en överdos så borde även huden kunna få sig en knuff om man överdoserar D-vitamin och karoten? Jag hoppas på det iaf, annars kommer jag vara väldigt blek i sommar.

Nu blir det lite pruttein och magnesium, sedan sovdags.

Gymgrossisten har förövrigt en Facebook rabatt på sina Bars just nu. 
Lägg i kundvagnen och knappa in "Facebook40000" utan situationstecken i erbjudande rutan. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BARSEN! - 89kr för 15 stycken.


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2012-05-11

Favour(h)its May 2012


Just press play, idiots..

Dj Spike - Favour(h)its May 2012.mp3
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2012-05-10

"Denna sida innehåller..."


Nu ska jag snart ta tag i bloggen. Har fått en del klagomål om att bla. Internet Explorer påstår att min blogg innehåller konstiga saker. Jobbiga script osv. Inte för att jag fattar varför man sitter och surfar nätet med Internet Explorer, men självklart ska jag rensa bloggen lite och se till att den blir lite mer lättladdad också för den delen. Lägre upplösning på bilder osv. Sen tänkte jag även slänga in en ny twitter widget och en sån här Instagram widget som ni ser nedan. Så att det finns en anledning till att surfa in på min blogg VARJE DAG! Wiieeeee!

FRÄÄÄNT VAAAAA?
Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2012-05-07

Futuo Vobis Fatuus Domus!!!!


Ibland vaknar jag med ett stort leende på läpparna och känner hur dagen kommer att bli helt sagolik. Idag var en sådan dag, men nu sitter jag här med en indignation så väldig att det känns som om att mitt nya hjärta ska skjuta rakt ut genom bröstkorgen. Jag är arg, riktigt arg.


This is what happend..
Efter mitt härliga uppvaknande så la jag märke till det härliga vädret som dagen hade att erbjuda. Ganska fort hamnade jag i det nya åkdonet som jag införskaffat under helgen och ger mig snabbt ut på en solbelyst motorled. Vid 15:00 landar jag i Bränntorp där jag blir bjuden på fläskYTTERfilé med mjuk strips vilket självklart inbjuder till taskig aptit. Efter lunchen bjöds det på kaffe och bulle, innan jag fortsatte in till Norrköping där jag tillhandlade mig en kebabpizza utan lök. 

Den förtärs därefter i en så pass rask takt att det resulterar i svårartad matkoma med tillhörande illamående. Trots detta så lyckas jag ratta min turboladdade automobil ner till Laserdome, där det spelas laserdome i nästan två timmar. Efter lite eftersnack och en snabbguide av Kim i "Instagram", så spatserar jag 100 meter till det obemannade solariumet på hospitalsgatan. 22 minuter sol och musik tänkte jag och petade ner fem stycken guldpengar i myntinkastet. 


Efter 22 minuter av total tystnad i solarievärmen så är jag så trött att jag skulle kunna sova kvar i solariumet. Men det är här som fallet börjar. Det är när mörkret faller som gudarna orkar anta utmaningen att bryta ner mig till den grad att jag oombett utför suicidium. Ett svanhopp från det 68 meter höga Rådhuset, Norrköpings högsta byggnad. 

Min bil står ju inte skriven på mig, då registreringsbeviset ligger i en gul brevlåda någonstans i Nyköping med påföljden att Norrköpings hemsida påstår att bilen inte tillhör mig. Konsekvenserna av detta i sin tur är att jag inte kan erhålla ett Boendeparkeringsbevis genom den automatiserade internet tjänsten. Då har man tre val.
1. Simpelt, hosta upp 120 spänn för att stå parkerad utanför sin egen bostad, medans man går upp och sover. Sen måste bilen flyttas senast klockan 15:00.
2. Parkera 750 meter bort, utanför en kyrka. Där jag enligt skyltarna får stå precis hur länge jag vill och när jag vill.
3. Skriv ett brev till idioten på "CityP" och förklara scenariot. Berätta sedan att du planerar att införskaffa detta boendeparkeringsbevis under dagen. Och att du redan fått sex parkeringsböter utanför din egen bostad. 

Det krävdes en del av mig för att figurera ut dilemmat. Mycket energi som gick till spillo.
Mitt tänkande började med alternativ tre. Men när jag sedan började formulera brevet som jag planerade att skicka till parkeringsvaktens familj, efter att han lappat min bil ändå. Så kände jag att det blev så många fula ord och att fängelse förmodligen inte är min grejj.
Alternativ två låter ju extremt rimligt, en kilometers promenad. 
-"Skärp dig, så jävla slö är du inte." 
Tänkte jag. Och det är jag inte. Men då det var helt tomt på parkeringsplatsen trots att området är omringat av avgiftsbelagda parkeringar, så antar jag att det ändå är en vakt som patrullerar den parkeringen också. Nu var det ENDAST en "P" skylt där, så enligt alla lagar så får jag stå där, men då parkeringsbolagen har mer makt än polisen i den här stan, så bestämde jag mig för att det får bli 120kr för en natt och sen blir det raka spåret ner till kommunens kontor imorgon där de på plats ska få skriva ut ett parkeringsbevis åt mig. Gärna ett permanent, då jag anser att (6 x 700:-) 4200kr är mer än nog för en parkeringsplats utanför sin egen jävla bostad. Det borde vara vad 6 kvm mark kan kosta i den här förmultnade jävla hålan. 


Nej nu tappar jag tråden, även fast det är min poäng.
Ett sånt här nederlag får mig att tänka på alla de saker som är fel med Norrköping och Sverige, samtidigt. Och jag känner liksom hur all energi lämnar kroppen på en och samma gång. Som en omkulltippad bägare, eller som en öppen ballong. Man känner att man krymper och bara vill sjunka till marken. Liksom kura ihop sig till en liten boll och gärna fälla någon tår, samtidigt som man skriker massa fula ord. Men ändå så skulle det inte vara nog för att få ur sig all den ilskan som fyllt det tomrum som energin lämnade efter sig när den sögs in i ett svart hål och bara försvann. Och man frågar sig själv varför man strävar efter ett Svenssonliv i det land som kan få än att må så dåligt.. 

Det ÄR lite svartrockar och Emo varning på det stycket, men det får ni ta. Jag är världens positivaste person, alltid. Det kan jag certifiera mig själv efter mina 25 år. Men vissa dagar är det ett måste att få känna sig lite down. Har ju faktiskt haft en kanondag i övrigt.

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

2012-05-04

Oh, if I catch you..


Kände att det var länge sedan jag uppdaterade, så jag ville skriva lite. Men nu känner jag att det är för varmt i min lägenhet för att jag ska orka skriva ner något vettigt. Så jag väljer nog att bara lägga upp en bild från tidigare idag. Bilden är tagen hemma hos mina föräldrar, vars gym jag lånar ibland. Får ju tyvärr inte plats med grejerna i lägenheten och jag har liksom aldrig kommit till skott med att fråga hyresvärden om jag kan göra om det lediga rummet i källaren till Gym. Så då får man träna hemma hos Fam. Persson istället. Men det blev lite grillad mat där hemma också, så det blev ju bra iaf. =)


Nu blir det sömn, för jag är helt slut. Imorgon blir den här veckans sista försök till att hitta bil. Sedan är det helg med allt som hör till. Natti!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()

Kategorier

Senaste posterna

ASpikeP@ Instagram

Arkiverat

Den här bloggen handlar om Andreas Persson, 24, från Norrköping som genomgått en stor bypass operation på hjärtat där de reparerat en segelklaff och ersatt en bit av aortan med en syntetisk protes. Till stor del kommer bloggen att handla om hans träning och kost. Men även en del om hans tankegång kring ämnet och den svenska sjukvården. Så långt det är tillåtet får ni följa med i text och bild på resan till full återhämtning och lite till.