2012-06-26

Den bästa motivationen kommer innifrån..

Ibland missar vi att påminna oss själva om de självklara sakerna. Så jag tänkte mest för min egen skulle skriva ner några av de viktigaste sakerna man bör tänka på, varje dag!
 
Lycka är ingen konstant i någons liv,
man måste ta sig igenom några hårda perioder i livet för att förtjäna känslan lycka. Att tro det, att du kan finna ett stadie där du känner evig lycka, är lite som att försöka fastna i "hangtime" på en Berg&dal-bana. Lycka är helt enkelt stunder i livet som ger extra sötma till just din tillvaro. Ju tidigare man accepterar detta, ju fler lyckliga stunder kommer man att ha.
 
 
Misslyckanden är tillfälliga situationer som lär oss viktiga läxor.
De bästa läxor lär man sig oftast under de hårdaste tiderna, efter de värsta misstagen. Ju tidigare du accepterar ditt misstag, desto snabbare kan du lära dig från det och utvecklas till en bättre individ. Att inte agera är alltid den mest värdelösa lösningen på alla problem. Även om du inte tror helt på den lösning du har, så är den alltid bättre än att inte göra nånting. Ett nytt misstag är bara en ny läxa och mer erfarenhet.
 
 
Du kommer aldrig att ändra på något som du vägrar att konfrontera.
Om du ser samma problem i flera månader, så handlar det oftast inte om att du inte funnit lösningen, utan att du helt enkelt inte gillar den. Det krävs mod för att acceptera att det krävs förändring, men ännu mera mod för att faktiskt ta på sig ansvaret för att lösa det. Det första steget ger dig oftast momentum till att fortsätta, men det första steget får du alltid ta helt med egen kraft.
 
 
Lämna ditt förflutna i ditt förflutna.
Oavsett hur mörkt och stökigt det har sett ut, så är framtiden alltid ren och ljus. Du är inte dina tidigare misslyckanden. Du är inte dina tidigare vanor. Du är inte en person som är baserad på hur andra har behandlat dig. Du är den du vill vara, den du förtjänar att vara och den du väljer att vara. Ingen kan stoppa dig!
 
 
Det är bättre att vara påväg, än att ha nått dit.
Hata inte dig själv för att du bara är halvvägs, utan älska dig själv av samma anledning. Du är inte halvvägs för att du inte duger idag, utan för att du vill vara bättre imorgon. Du vill utveckla dig själv, så att du kan älska dig själv och njuta av allt som livet vill att du ska ta del av, och som du förtjänar. 
 
 
Men viktigast av allt.
 -Livet är ingen dans på rosor och ingen kan leva det åt dig.
Det finns inget rätt sätt att leva livet. Du måste bestämma vad som är rätt för dig. Men några grundregler att ha som underlag är att alltid välja sin egen väg. Lämna inget åt chansen. Bli motiverad, men aldrig manipulerad. Vakna varje morgon och ha inställningen att du ska springa mycket längre och kämpa mycket hårdare än du gjorde dagen innan. Och bli bättre för dig själv, inte för andra. Livet är uppenbarligen hårt, men det sägs vara värt det.
 


It's your road, and yours alone. Others may walk it With you. But no one can walk it For you..

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Kategorier

Senaste posterna

ASpikeP@ Instagram

Arkiverat

Den här bloggen handlar om Andreas Persson, 24, från Norrköping som genomgått en stor bypass operation på hjärtat där de reparerat en segelklaff och ersatt en bit av aortan med en syntetisk protes. Till stor del kommer bloggen att handla om hans träning och kost. Men även en del om hans tankegång kring ämnet och den svenska sjukvården. Så långt det är tillåtet får ni följa med i text och bild på resan till full återhämtning och lite till.