2012-05-29

Satans vatten..Denna tragiska mörka drog, som inte bidrar med någonting mer än ett tillfälligt glatt humör. Varför? Varför envisas vissa med att hälla i sig detta eldvatten en, eller i värsta fall två gånger varje helg? Uppskattningsvis får man upp till 8 timmars nöje ut av en liter sprit. Om man är skpligt normal och blandar därefter. Men sen vaknar man upp i ett rum som alltid har fel temperatur, med en säng som luktar fan och höga ljud som får dina öron att känna sig som en nagel mot en blackboard.
Man får sippa efter luft då halsen svullnat som en hetsätare i en kakfabrik och ögonen är blodsprängda i den utsträckningen att man inte längre ser någon vita.Dock hade jag en skittrevlig lördag.
Den började med lite GoCart som jag tyvärr inte vann. Men det var ändå jävligt roligt och jag gissar på att det kommer bli fler ggr i sommar. Då förhoppningsvis med ett bättre resultat. Efter att ha kört GoCart i 35 grader, så var jag helt slut. Det blev sängen direkt när jag kom hem, trots att jag skulle iväg på kvällen. Jag liksom bara föll ihop i sängen när jag lyckats ta mig upp för trapporna. Detta kan ha lite att göra med dålig sömn och bra träning hela veckan. Senare blev det iaf ett antal pilsner och någon grogg hemma hos Fam. Österholm. Loreen tog ju med sig Eurovision hem till sverige nästa år och det är ju faktiskt bra, trots att jag egentligen inte kan bry mig mindre om sådan gala. Ekonomiskt är det nog lönsamt för Sverige att ha ett sådant evenemang. Men antagligen klantar vi till det med och får låna pengar av Grekland eller nått för att ens kunna ta in Markoolio som värd.Sen började det dyka upp ett litet party humör någonstans långt där inne och jag skickade ut några tentakler för att kika läget. Det visade sig att det fanns folk på alla de stora uteställena, trots att det var lönehelg och sverige precis vunnit eurovision. Konstigt kan tyckas, men krogarna tävlade tydligen även om längst kö denna afton, så när jag väl anlände här hemma i lägenheten och precis bara tänkte svira om och ge mig ut igen, så sitter det två ensamma tjejer på den gemensamma balkongen. Inget jag ens funderar över först, men när alla sms som kommer in påpekar den långa kön som befinner sig utanför och att "vi löser det när du kommer hit". Så känner jag tillslut ett "fuck it" som smyger sig upp i nacken och klättrar via hårfästet hela vägen fram till ansiktet och sedan ploppar rakt ut ur munnen på mig. Fuck It!


Därefter tar jag en sipp öl, och glider ner till tjejerna på balkongen och frågar om jag kan köpa loss en cigarett. "Självklart" säger dem och 5-6 timmar senare så har solen gått upp och vi har klämt i oss
en flaska rödvin, några pilsner och några burkar cider. Under timmarna som gått så har vi samtalat om allt mellan himmel å jord och jag är mer nöjd med kvällen än vad jag hade varit om jag försvunnit ut på någon överfylld krog. Jag tror klockan hann bli 8-9 innan vi gick in till mig för lite morgonkaffe. Sen var det bara tvådagars baksmällan kvar.

Nu har måndagen passerat utan att jag lyckats anstränga mig tillräckligt mycket med någonting för att våga nämna det som en syssla idag. Kortfattat kan man säga att jag legat eller suttit ner hela måndagen också. Nu ska jag dock äta grönsaker och dipp så att jag förhoppningsvis kan piggna till lite till imorgon. För sånna här dagar funkar inte. Imorrn är det 110% träning igen. No doubt!

Långt inlägg, biatches.
Läs allt, eller läs inte alls. Mig kvitt'are! Ouuuut!

Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Kategorier

Senaste posterna

ASpikeP@ Instagram

Arkiverat

Den här bloggen handlar om Andreas Persson, 24, från Norrköping som genomgått en stor bypass operation på hjärtat där de reparerat en segelklaff och ersatt en bit av aortan med en syntetisk protes. Till stor del kommer bloggen att handla om hans träning och kost. Men även en del om hans tankegång kring ämnet och den svenska sjukvården. Så långt det är tillåtet får ni följa med i text och bild på resan till full återhämtning och lite till.