2012-05-04

Oh, if I catch you..


Kände att det var länge sedan jag uppdaterade, så jag ville skriva lite. Men nu känner jag att det är för varmt i min lägenhet för att jag ska orka skriva ner något vettigt. Så jag väljer nog att bara lägga upp en bild från tidigare idag. Bilden är tagen hemma hos mina föräldrar, vars gym jag lånar ibland. Får ju tyvärr inte plats med grejerna i lägenheten och jag har liksom aldrig kommit till skott med att fråga hyresvärden om jag kan göra om det lediga rummet i källaren till Gym. Så då får man träna hemma hos Fam. Persson istället. Men det blev lite grillad mat där hemma också, så det blev ju bra iaf. =)


Nu blir det sömn, för jag är helt slut. Imorgon blir den här veckans sista försök till att hitta bil. Sedan är det helg med allt som hör till. Natti!


Postat i Allmänt | Comment (0) kommentarer Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Kategorier

Senaste posterna

ASpikeP@ Instagram

Arkiverat

Den här bloggen handlar om Andreas Persson, 24, från Norrköping som genomgått en stor bypass operation på hjärtat där de reparerat en segelklaff och ersatt en bit av aortan med en syntetisk protes. Till stor del kommer bloggen att handla om hans träning och kost. Men även en del om hans tankegång kring ämnet och den svenska sjukvården. Så långt det är tillåtet får ni följa med i text och bild på resan till full återhämtning och lite till.